March 17 @ 5-9 PM: NIKI BERNARD – DOXXY [Release reception / listening party]

Posted · Add Comment

Niki Bernard now releases his latest project  “DOXXY” – the follow-up to ”DOXY” – his 2014 EP which was published through L.O.C.’s record company SGMD and sent Niki in as warm up on L.O.C.´s Rødt Lys Tour.

We celebrate the release with a reception / listening party Thursday March 17 in ME copenhagen. Come by and be one of the first to hear the new album, and get a chance to purchase the limited edition, numbered Vinyl, prior to it´s official release.

Niki Bernard udgiver torsdag d. 17 Marts sit nye projekt “DOXXY” som er efterfølgeren til ”DOXY” EP’en som tilbage i slut 2014 blev udgivet gennem L.O.C.’s pladeselskab SGMD og landede Niki en plads på den landsdækkende Rødt Lys Tour.

Vi fejrer den nye udgivelse med en reception / listening party i ME copenhagen. Kom forbi og lyt til pladen og vær den første til at få fingrene i den nye udgivelse på limited edition håndnummeret Vinyl, inden den udgives officielt.

DOXXY (DOXY 2) tager udgangspunkt i samme univers som som forhenværende DOXY EP og fungerer som et 2. kapitel i serien med start fra track nummer 6.

Projektet er endnu engang blevet til i samarbejde med manden bag de sidste fire L.O.C. udgivelser, multi-platin produceren Esben “Es” Thornhal.  Et gennemtænkt og sammenhængende værk med nærværende og dybdegående tekster samt overbevisende levering kombineret med stemningsmættede produktioner af skyhøjt niveau.